Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Η ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ,Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ
ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ !






ΕΛΑΒΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 
''ΑΡΜΟΝΙΑ '' ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΜΑΡΤΗ    
ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ : 
Απελευθέρωση απο φόβο,άγχος πόνο,θυμό & ενοχή.
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΕΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 6μμ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ
ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ !
Χίος  : ''ΑΡΜΟΝΙΑ '' :  δρόμοι  αυτογνωσίας και αυτό-εκπαίδευσης


ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΦΟΒΟ, ΑΓΧΟΣ, ΠΟΝΟ, ΘΥΜΟ και ΕΝΟΧΗ
 Με χαρά και τιμή σας γνωρίζουμε ότι στο Κέντρο «ΑΡΜΟΝΙΑ», οδός Ιωάννου Χανδρή 17, στην αρχή του Κάμπου, θα προσφέρονται εβδομαδιαίες συναντήσεις συμμελέτης με το παραπάνω θέμα. Οι συναντήσεις αυτές θα βασίζονται στο αντίστοιχο σεμινάριο που γίνεται, αυτό τον καιρό, στην «ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΖΩΗ»  στην Αθήνα.
 Τα συναισθήματά μας, όπως είναι γνωστό, δημιουργούν την πραγματικότητά μας. Είναι η πηγή της ευτυχίας και της δυστυχίας μας. Όταν τα καταπιέζουμε, δημιουργούμε ψυχοσωματικές αρρώστιες. Όταν τα εκτονώνουμε πάνω στους άλλους, τους πληγώνουμε και χαλάμε τις σχέσεις μας. Τα συναισθήματά μας έλκουν  πραγματικότητες που αντιστοιχούν σ’ αυτά που νιώθουμε. Έτσι, μένουμε αιχμάλωτοι σε ένα φαύλο κύκλο δημιουργώντας ξανά και ξανά τις ίδιες καταστάσεις που προκαλούν επανειλημμένα τα ίδια συναισθήματα. Στις συναντήσεις αυτές θα μάθουμε για τις αιτίες και τις λύσεις για τον πόνο και το άγχος. Για το φόβο, το θυμό, την ενοχή, την κατάθλιψη, τη ζήλεια και άλλα συναισθήματα, και πώς να τα μεταμορφώσουμε νοητικά, ενεργειακά, βιωματικά και πνευματικά. Θα επιφέρουμε αλλαγές στο σύστημα των πεποιθήσεών μας και θα κάνουμε ενσταλλάξεις θετικών συναισθημάτων. Θα δοκιμάσουμε να επιδράσουμε θετικά στο εσωτερικό παιδί. Θα έρθουμε σε επαφή με ανώτερα επίπεδα του εαυτού μας για εσωτερική καθοδήγηση και διαύγεια. Θα εντοπίσουμε και θα απελευθερωθούμε από αρνητικές πεποιθήσεις και εμπόδια και θα βιώσουμε αγνότητα, αθωότητα, αξία, ασφάλεια, αγάπη και ευτυχία. Θα έρθουμε, επίσης σε επαφή, με την θεραπευτική ενέργεια και το φως μέσα μας, ώστε να ρέει σε όλα τα κύτταρα του σώματος και όλες τις όψεις του νου.
Στην «ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΖΩΗ», στην Αθήνα, περιγράφουν αυτό το σεμινάριο ως «ένα από τα πιο σημαντικά σεμινάρια αυτογνωσίας και εξέλιξης». Μπορείτε να πάρετε μια πιο άμεση ιδέα για το περιεχόμενό του, αν, στο YOU-TUBE, πληκτρολογήσετε τον τίτλο που δώσαμε παραπάνω.
Οι συναντήσεις θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα, κάθε Τρίτη 6: 00 έως 8:00 μ.μ.  Η ίδια διάλεξη θα επαναλαμβάνεται και κάθεΤετάρτη πάλι 6:00 – 8:00 μ.μ., και εσείς μπορείτε να έρχεστε όποια μέρα σας εξυπηρετεί.
Η πρώτη συνάντηση θα γίνει Τρίτη 20 και Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012.
 Είστε ευπρόσδεκτοι πάντα και θα χαρούμε να μοιραστούμε τη χαρά και το όφελος της 
συνάντησής μας.