Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ψευδαισθήσεις...και πώς λύνονται ;

ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΔΩ ΕΝΑ'' EMAIL'' ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ : ΡΟΥΛΑ ΓΕΡΑΖΟΥΝΗ
ΟΤΑΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΑΙ (από τις ψευδαισθήσεις ) ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΑΙ ΜΟΝΟΣ.
Η θεραπεία , η συγχώρεση και η χαρούμενη ανταλλαγή όλου του κόσμου της λύπης μ’ έναν κόσμο απροσπέλαστο στη στενοχώρια , είναι τα μέσα με τα οποία το Άγιο Πνεύμα σε παροτρύνει να  Τον  ακολουθήσεις.( εννοεί τον Θεό ) 

Καθώς αφήνεις τον εαυτό σου να θεραπευτεί , βλέπεις όλους γύρω σου ή εκείνους που έρχονται στο νου σου ή εκείνους που άγγιξες ή εκείνους που φαίνεται να μην έχουν επαφή μαζί σου , θεραπευμένους μαζί με σένα.
Ίσως δεν τους αναγνωρίζεις όλους , ίσως να μη συνειδητοποιήσεις πόσο μεγάλη είναι η προσφορά σου στον κόσμο , όταν αφήσεις τη θεραπεία να έρθει σε σένα.

Όμως ποτέ δεν θεραπεύεσαι μόνος.
Και λεγεώνες επί λεγεώνων θα λάβουν το δώρο που εσύ παίρνεις , όταν θεραπεύεσαι.
Εκείνοι που θεραπεύονται γίνονται εργαλεία θεραπείας.
Ό,τι είναι αντίθετο στο Θεό ( Φως ) δεν υπάρχει (είναι σκοτάδι)….και εκείνος που δέχεται αυτή την αλήθεια μέσα στο νου του γίνεται ένα καταφύγιο όπου οι αποκαμωμένοι τούτου του κόσμου , μπορούν ν’ απαγκιάσουν. 
ΑΣΚΗΣΗ
Σήμερα θα θυμηθούμε ανά ώρα ότι η λειτουργία μας είναι ν’ αφήσουμε τον νου μας να θεραπευτεί , ( αφήνοντας το Άγιο Πνεύμα να το κάνει ) ώστε να μπορέσουμε να μεταφέρουμε θεραπεία στον κόσμο , ανταλλάσσοντας την κατάρα με ευλογία , τον πόνο με χαρά , την αποκοπή από το πνεύμα με την γαλήνη της επανένωσης.







Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ :







ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !
ΣΤΟ σαιτ  του (mega tv)
http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17533

Ιερώνυμος:


Η Εκκλησία προτίθεται να δημιουργήσει φωτοβολταϊκό πάρκο στην Πεντέλη και σε έκταση 3.500 στρεμμάτων ενώ θα υπάρξει δενδροφύτευση στο μεγαλύτερο μέρος της έκτασης, και υπολογίζεται ότι θα δοθεί εργασία σε 900 ανθρώπους επί πέντε χρόνια, εκ των οποίων οι 100 θα είναι μόνιμοι. Παράλληλα το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα διατεθεί στα ιδρύματα της Εκκλησίας και μόνο 1.000.000 ευρώ στη Μονή Πεντέλης για τα έξοδα της.
Ο Αρχιεπίσκοπος φαίνεται πως έχει στόχο να αλλάξει το μοντέλο ανάπτυξης και αξιοποίησης της εκκλησιαστικής περιουσίας. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Κατάρ και στη συνάντησή του με τον Αλ Θάνι, ο κ. Ιερώνυμος εκδήλωσε ενδιαφέρον για επιχειρήσεις σε ακίνητα της εκκλησίας.


ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ''ΧΑΡΑ ΘΕΟΥ'' ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΩ ΦΩΤ/ΦΙΕΣ ΠΟΣΟ
Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΟΜΟΡΦΙΑ !












ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ''ΤΑΞΙΔΙ'' ΣΤΟ ΦΩΣ 
ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ !