Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ψευδαισθήσεις...και πώς λύνονται ;

ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΔΩ ΕΝΑ'' EMAIL'' ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ : ΡΟΥΛΑ ΓΕΡΑΖΟΥΝΗ
ΟΤΑΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΑΙ (από τις ψευδαισθήσεις ) ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΑΙ ΜΟΝΟΣ.
Η θεραπεία , η συγχώρεση και η χαρούμενη ανταλλαγή όλου του κόσμου της λύπης μ’ έναν κόσμο απροσπέλαστο στη στενοχώρια , είναι τα μέσα με τα οποία το Άγιο Πνεύμα σε παροτρύνει να  Τον  ακολουθήσεις.( εννοεί τον Θεό ) 

Καθώς αφήνεις τον εαυτό σου να θεραπευτεί , βλέπεις όλους γύρω σου ή εκείνους που έρχονται στο νου σου ή εκείνους που άγγιξες ή εκείνους που φαίνεται να μην έχουν επαφή μαζί σου , θεραπευμένους μαζί με σένα.
Ίσως δεν τους αναγνωρίζεις όλους , ίσως να μη συνειδητοποιήσεις πόσο μεγάλη είναι η προσφορά σου στον κόσμο , όταν αφήσεις τη θεραπεία να έρθει σε σένα.

Όμως ποτέ δεν θεραπεύεσαι μόνος.
Και λεγεώνες επί λεγεώνων θα λάβουν το δώρο που εσύ παίρνεις , όταν θεραπεύεσαι.
Εκείνοι που θεραπεύονται γίνονται εργαλεία θεραπείας.
Ό,τι είναι αντίθετο στο Θεό ( Φως ) δεν υπάρχει (είναι σκοτάδι)….και εκείνος που δέχεται αυτή την αλήθεια μέσα στο νου του γίνεται ένα καταφύγιο όπου οι αποκαμωμένοι τούτου του κόσμου , μπορούν ν’ απαγκιάσουν. 
ΑΣΚΗΣΗ
Σήμερα θα θυμηθούμε ανά ώρα ότι η λειτουργία μας είναι ν’ αφήσουμε τον νου μας να θεραπευτεί , ( αφήνοντας το Άγιο Πνεύμα να το κάνει ) ώστε να μπορέσουμε να μεταφέρουμε θεραπεία στον κόσμο , ανταλλάσσοντας την κατάρα με ευλογία , τον πόνο με χαρά , την αποκοπή από το πνεύμα με την γαλήνη της επανένωσης.







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολύ όμορφο (Maria Cgk L-Martsina)