Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

[Κίνηση Πολιτών: "Η Ελλάδα νικάει το φόβο"] Όσο βγαίνω απ’ την παθητική στάση που είχα μέχρι...‏

Όσο βγαίνω απ’ την παθητική στάση που είχα μέχρι χθες ως πολίτης, όσο εμπλέκομαι  και προσπαθώ μέσα από τη δράση να δημιουργήσω κάτι νέο, τόσο λιγότερο φοβάμαι. Γιατί απλά δεν στέκω ως παρατηρητής που με ορίζουν τα γεγονότα και οι ειδήσεις των 8. 



Μετέχω κι έτσι μπορώ κι εγώ να πάρω θέση  και να εκφράσω αυτό που δεν άκουσα από τα κανάλια, αυτό που δε διάβασα σε κανένα πανό, αυτό που θέλω ως Έλληνας πολίτης. Να πρωταγωνιστήσει η ενότητα και η αλληλεγγύη μας ως κοινωνία. Μέσα απ’ αυτήν, το μέλλον μόνο λαμπρό μπορεί να είναι και δεν το ακουμπάει ούτε η ανασφάλεια ούτε ο φόβος. 



Αν η οικονομική νίκη είναι μακριά, ας δημιουργήσουμε την πρώτη ηθική νίκη, αφυπνίζοντας, ενώνοντας και εμπνέοντας τους ανθρώπους.
Pavlos Athanasiou27 Φεβρουαρίου 2:41 μ.μ.
Όσο βγαίνω απ’ την παθητική στάση που είχα μέχρι χθες ως πολίτης, όσο εμπλέκομαι και προσπαθώ μέσα από τη δράση να δημιουργήσω κάτι νέο, τόσο λιγότερο φοβάμαι. Γιατί απλά δεν στέκω ως παρατηρητής που με ορίζουν τα γεγονότα και οι ειδήσεις των 8.

Μετέχω κι έτσι μπορώ κι εγώ να πάρω θέση και να εκφράσω αυτό που δεν άκουσα από τα κανάλια, αυτό που δε διάβασα σε κανένα πανό, αυτό που θέλω ως Έλληνας πολίτης. Να πρωταγωνιστήσει η ενότητα και η αλληλεγγύη μας ως κοινωνία. Μέσα απ’ αυτήν, το μέλλον μόνο λαμπρό μπορεί να είναι και δεν το ακουμπάει ούτε η ανασφάλεια ούτε ο φόβος.

Αν η οικονομική νίκη είναι μακριά, ας δημιουργήσουμε την πρώτη ηθική νίκη, αφυπνίζοντας, ενώνοντας και εμπνέοντας τους ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: